IMG_635

Aura-Chakra healing

Aura healing is letterlijk het helen van de mens middels het helen van het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft. Aura healing is heling van lichaam en geest.

 

Aura healing is waarnemen, readen van het menselijk energieveld zonder het lichaam aan te raken, werken met de chakra`s , analyseren van de energielagen, het helen van de auralagen, verwijderen van verstorende energieën, repareren van beschadigde plekken en indien nodig  worden aanvullende sjamanistische methoden ingezet.

 

Het energetisch veld is de reflectie van onze staat van zijn. Emoties en gevoelens uit het verleden zijn veelal nog verankerd in het auraveld. Mooie ervaringen voeden het auraveld maar de minder positieve ervaringen uitten zich als verstoringen in het auraveld en zijn daarmee blokkerend. Dit kan in zowel fysieke, geestelijke of psychosomatische klachten tot uiting komen.  Deze beperken de mens zijn dagelijks leven, in heling en vooruitgang.

Een aura healing brengt je weer in balans, laat liefdevolle zuivere energie door het lichaam stromen.  Daardoor komt  het energiesysteem bij elke behandeling meer in balans. Je komt beter in je vel te zitten, geeft gronding en inzichten.

 

 

Tender Touch

Energetisch healing werkt volgens de  Auratouch® methode van het Nederlof centrum. Dit is een zeer krachtige en effectieve methode die zich richt op alle aspecten van ons energiesysteem. Tender Touch healing maakt onderdeel uit van de natuurgerichte therapie.

 

De Auratouch® methode geeft veelal direct verlichting bij pijn en ongemakken.

De technieken zijn heel geschikt om mensen te ondersteunen en te helpen helen op fysiek gebied. Auratouch® is de aangewezen methode om iemand te behandelen en negatieve bijwerkingen van reguliere geneeswijzen te verlichten.

Tevens werkt deze methode diep op geestelijk en emotioneel niveau en is zeer effectief bij stress en burn-out gerelateerde klachten. 

 

"Auratouch® healing is thuiskomen"

 

Informatie: 

Na een uitgebreid intakegesprek wordt je  behandeld via verschillende technieken uit de Auratouch® methode. De behandeling wordt zowel zittend als liggend gegeven, afhankelijk van de fase van  de behandeling. 

             

Toepassing bij:

  • Het gevoel vast gelopen te zijn en niet weet hoe verder te gaan.

  • Traumatische ervaringen, negatieve jeugd ervaringen.

  • Stress en burnout

  • Vermoeidheid, onrust, piekeren

  • Fysieke, psychische, psychosomatische klacht

 

 

Aanvullende gezondheidszorg

De werking van alternatieve behandelmethode of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. 

De behandeling biedt dan ook geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg maar kan wel een waardevolle aanvulling of ondersteuning zijn.

Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist.

Links

www.nederlofcentrum.nl

https://foundation-register.nl/aurahealers-register-home/

Ter Beek 1 I 2161 NA Lisse

info@tender-touch.nl

Tel: 06-11216546

MASSAGE UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Get In Touch

 

KvK  69148988 Luciënne Groen

BTW  NL195468004B01

Aangesloten bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars

in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

© 2018 Tender Touch
Vormgegeven door DiCa Design