IMG_3583
IMG_0687
IMG_0643

Massage therapie

Als je lichaam de grens aangeeft
vergeet dan niet te luisteren!
Holistische massagetherapie
 

Holistische massagetherapie gaat uit van de gedachte dat alles wat leeft met elkaar verbonden is.

Dit geldt ook voor je lichaam. Naast het fysieke lichaam bestaat er een geestelijk en een energetisch lichaam, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onderling beïnvloeden ze elkaar en worden tevens beïnvloedt door allerlei mentale, sociale, emotionele en spirituele factoren.

Symptomen zoals pijn en ziektes zijn signalen van het lichaam. De signalen proberen je te vertellen dat er op onbewust niveau iets is wat nog niet gezien wordt. Massage nodigt uit om je grenzen te voelen en te onderzoeken.

 

Massage is complementair aan de reguliere geneeskunde en is gericht op ondersteuning en het helpen bewust worden  wat er in je lichaam of geest afspeelt.   Masseren vanuit een holistische zienswijze betekent dat niet alléén het fysieke er mag zijn maar alles wat jij bent, voelt, denkt of gelooft.

Op de eerste afspraak krijg je alle tijd om je klacht, wensen en verwachting kenbaar te maken. 

Bij het eerste bezoek wordt er ruim  de tijd genomen om samen met jou een (korte) vragenlijst door te nemen om vast te stellen of er geen (medische) redenen zijn waarom er geen massage kan of mag worden gegeven en of je last van blessures of andere kwalen hebt, waar ik rekening meer moet houden. Ook kun je aangeven wat je wel en niet gemasseerd wil hebben.

De eerste massage is meestal een algemene massage en een soort wederzijdse kennismaking.

Als je vaker komt, wordt de massage steeds meer "op jouw lijf geschreven". Het is dan ook van belang zijn dat je aangeeft wat je erg fijn en wat je als minder prettig hebt ervaren.

Na afloop heb je nog even tijd om na te genieten, rustig van de massagetafel af te komen en je weer aan te kleden. Geadviseerd is  om goed  te drinken na een massage. Zo maak je het je lichaam makkelijker om losgekomen afvalstoffen af te voeren. Na de massage is er nog ruimte om na te praten.
 

Na de massage is het verstandig om het de rest van de dag rustig aan te doen en vooral genoeg water of kruidenthee te blijven drinken. Zodoende kun je nog lang nagenieten van de effecten van de massage.

Ervaar de prettige sfeer en persoonlijke aandacht. Meer ontspannen, minder pijn!

De massages hebben géén erotisch karakter en is ook in geen geval bespreekbaar.

Totale massage aanbod:

 

Ter Beek 1 I 2161 NA Lisse

info@tender-touch.nl

Tel: 06-11216546

MASSAGE UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Get In Touch

 

KvK  69148988 Luciënne Groen

BTW  NL195468004B01

Aangesloten bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars

in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

© 2018 Tender Touch
Vormgegeven door DiCa Design