IMG_3853
IMG_8796 (2)
IMG_3583
IMG_0687
IMG_0643

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een milde vorm van masseren, vooral gericht op ontspanning. Door middel van rustige langzame strijkingen en knedingen met zuivere massageolie ontspannen lichaam en geest. Ontspanningsmassage is rustig, zacht, energetisch en op het gevoel en de gehele mens gericht (holistisch). Dit In tegenstelling tot sportmassage, waarbij de technieken technischer, steviger en meer op de spieren, spiergroepen en klachten gericht zijn

 

We luisteren naar je lichaam en wat je op dat moment nodig hebt. We zoeken waar spanning zich opbouwt en geven daar extra aandacht aan. Daardoor is onze massage nooit hetzelfde.

Ontspanningsmassage is voor iedereen en alle leeftijden

Deze vorm van massage werkt o.a.  op het parasympatisch systeem. Het activeren van dit systeem stimuleert het gelukshormoon oxytocine en brengt het lichaam in een staat van ontspanning.

Ontspanningsmassage werkt ook heilzaam voor vrouwen in de overgang. Na opvliegers en nachtzweten is spierspanning een veel voorkomende overgangsklacht en gaat vaak gepaard met pijnlijke gewrichten. Dit wordt veelal veroorzaakt door de hormonale verandering.

Naast o.a.  beweging is massage een goede manier om spieren te ontspannen en pijn te verlichten

Een massage werkt ontspannend en rustgevend. Daardoor is het een effectieve manier om spierspanning te bestrijden. Massage bevordert  de doorbloeding van je spieren, zorgt dat afvalstoffen zich niet ophopen en zo dus gemakkelijker je lichaam verlaten. Verder komt tijden het masseren het knuffelhormoon oxytocine vrij dat de aanmaak van stresshormoon vermindert, je bloeddruk positief beïnvloedt en hartslag reguleert. Tot slot zorgen regelmatige massages ervoor dat je beter gaat slapen. 

Probeer het eens uit en ervaar wat een ontspanningsmassage kan doen voor je.

Bel of meer voor meer info of een afspraak te maken.

Bekijk het totale massage aanbod >

Ter Beek 1 I 2161 NA Lisse

info@tender-touch.nl

Tel: 06-11216546

MASSAGE UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Get In Touch

 

KvK  69148988 Luciënne Groen

BTW  NL195468004B01

Aangesloten bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars

in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

© 2018 Tender Touch
Vormgegeven door DiCa Design