IMG_3838-2 (2)

Pulsing & Polariteit massage

Pulsing

Pulsen is natuurlijk, plezierig en je kunt je kleding erbij aan houden! Pulsing, ook wel dynamische massage genoemd is gebaseerd op het golven. Het menselijk lichaam bestaat grotendeels uit water. Als je een steentje in het water gooit zie je vanuit het middelpunt golfjes ontstaan die steeds breder uitdeinen. Pulsen is een methode van het zacht en vloeiend aanbieden van wiegende, strekkende, rollende bewegingen in een bepaald ritme.

Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam. Pulsen maakt de weg vrij om het zelf genezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen.

 

Je komt weer in je eigen kracht!
Polariteit massage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van de levensenergie die tussen twee polen stroomt. Door de handen zachtjes op verschillende plekken neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen. Polarisatie massage is een holistische vorm van massage. Het beïnvloedt zowel het fysieke lichaam als de emotionele en mentale systemen. Polarisatie brengt de energie in het lichaam terug in balans en helpt om blokkades te verzachten of op te heffen. Polariteitsmassage behandelt geen ziekte of klachten maar de levensenergie zelf die  door alle organen en weefsels  van het lichaam stroomt.

 

De polariteitsmassage ontvang je liggend op de massagetafel. De polarisatie kan op zich zelf staand gegeven worden, doorgaans wordt deze vorm van massage gecombineerd met het pulsen. 

Ter Beek 1 I 2161 NA Lisse

info@tender-touch.nl

Tel: 06-11216546

MASSAGE UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Get In Touch

 

KvK  69148988 Luciënne Groen

BTW  NL195468004B01

Aangesloten bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars

in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

© 2018 Tender Touch
Vormgegeven door DiCa Design